ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗВИТКУ МЕДІАКОМПЕТЕНТНОСТІ ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ В УМОВАХ МЕДІАОСВІТНИХ ЦЕНТРІВ - Коропатніцька, Тетяна Петрівна; Колісниченко, Тетяна Вікторівна (International Science Group, 2021)
Онлайн-освіта в світі загалом, та в Україні зокрема, в умовах карантину продемонструвала значні прогалини в освітній системі. При цьому карантин та необхідність навчання онлайн виявили проблему в освітньому процесі, яка вирішується важче за технічні недоліки. Більшість вчителів не мають досвіду та навичок, потрібних для ефективної роботи з учнями в новому, незвичному форматі. Рівень медіакомпетентності вчителів різних вікових категорій різний, швидко адаптуватися до нових умов вдалося не всім. Метою нашого дослідження є теоретичне обґрунтування процесу забезпечення розвитку медіакомпетентності вчителів іноземної мови в умовах мобільних медіаосвітних центрів.