БЕЗПЕКОВІ АСПЕКТИ ЗМІНИ СОЦІАЛЬНОЇ СТРУКТУРИ СУСПІЛЬСТВА ПІД ВПЛИВОМ ВІЙНИ: ІСТОРИЧНИЙ ДОСВІД ТА СУЧАСНІ РЕАЛІЇ - Галушка, Зоя Іванівна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2024)
Визначено підходи до вивчення впливу війни на соціальну структуру суспільства та передумови, що сприяють соціальній безпеці
Keywords: соціальна безпека, соціальна структура, нестабільність економмічного розвитку