Сучасний стан та проблеми розвитку спортивного туризму в Західній Україні під час військового стану. - Нестеренко, Максим Романович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Бакалаврська робота присвячена дослідженню спортивного їтуризму на території Західної України під час ївійськового стану. Перший розділ містить інформацію про їнаукову дослідну, просвітницьку – виховну діяльність. В другому їрозділі описано природні, екологічні та соціально-економічні передумови розвитку спортивного туризму в Західній Україні. Третій розділ містить проблеми та аналіз розвитку спортивного туризму в Західній Україні.
Keywords: спортивний туризм, туризм, Західна Україна, розвиток спортивного туризму, розробка спортивного маршруту, спортивний маршрут.