Нарисна геометрія та інженерна графіка: навч. посібник. Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023. 208 с. - Деревянчук, Олександр Володимирович; Домініков, Микола Миколайович; Кравченко, Ганна Олексіївна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023)
Наведено основні фундаментальні знання з основ нарисної геометрії та інженерної графіки. Для студентів вищих закладів освіти за спеціальностями 015.34 Професійна освіта (машинобудування), 014.10 Середня освіта (трудове навчання та технології), 123 Комп’ютерна інженерія, 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка, 186 Видавництво та поліграфія, 172 Телекомунікації та радіотехніка, 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, а також для студентів вищих технічних закладів та закладів фахової передвищої освіти.