Специфіка спортивного менеджменту закладів фізичної культури і спорту (на прикладі Центру фізичного здоров’я населення ”Спорт для всіх”) - Руснак, Максим Віталійович (My University, 2024)
У кваліфікаційній роботі здійснено дослідження специфіка спортивного менеджменту Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Визначено сутність менеджменту у фізичній культурі і спорт, окреслено систему менеджменту у даній сфері, охарактеризовано нормативно-правове забезпечення закладів фізичної культури і спорту та громадських об’єднань фізкультурно-спортивної спрямованості. Виокремлені основи ефективного управління центрами фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» як закладів фізичної культури і спорту. Названі основні виклики, що постають перед ЦФЗН на сучасному етапі, окреслені шляхи вирішення даних проблем.
Keywords: «Активні парки», відео-гайди, заклади, клуби, майстер- клас, менеджмент, «Спорт для всіх», центри.