ОЗДОРОВЧІ ВИДИ ГІМНАСТИКИ - Євстратов, Петро Ілліч; Гауряк, Олена; Зорій, Ярослав (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2013)
У навчально-методичному посібнику розглянуто чотири групи оздоровчих видів гімнастики: традиційно-базові види гімнастики, функціональноорієнтовані види гімнастики, східні та сучасні види оздоровчої гімнастики. Для спеціалістів з фізичного виховання, викладачів, студентів.