Педагогічні технології в початковій школі - Романюк, Світлана; Костащук, Оксана (Чернівці. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
У навчально-методичному посібнику вміщено матеріали для підготовки до семінарських занять і самостійного опанування майбутніми вчителями початкової школи ключових питань змісту з курсу «Педагогічні технології в початковій школі». Для студентів та викладачів педагогічних закладів освіти, вчителів закладів загальної середньої освіти.
Keywords: педагогічні технології; початкова школа; дидактичні матеріали