Англійська мова за професійним спрямуванням для студентів відділу комп’ютерних технологій : навч. посіб. для студентів комп’ютерних спеціальностей вищих навчальних закладів у 2 ч. (частина 2)) - Venkel, Olena; Venkel, Tetiana V.; Maniutina, Olena (My University, 2020)
Навчальний посібник призначений для студентів комп’ютерних спеціальностей вищих навчальних закладів, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр» і мають базовий рівень підготовки з англійської мови. Тексти та лексичні вправи спрямовані на: (1) вивчення та засвоєння студентами фахової термінології згідно зазначеної тематики; (2) розвиток навичок реферування та анотування науково-технічного тексту; (3) активізацію навичок усного мовлення в межах тематики, що вивчається. Матеріали дають можливість студентам набути й розвинути необхідні навички читання, усного і письмового перекладу з англійської та на англійську мову. Посібник містить автентичні фахові тексти для самостійного опрацювання з подальшим реферуванням прочитаного і написання анотацій українською та англійською мовами. Матеріали посібника можуть бути використані в курсах англійської мови професійного спрямування студентами технічних вищих навчальних закладів, філологами широкого профілю, перекладачами та іншими фахівцями.
English for Computer Science Students (Software)
Keywords: ESP; Computer Science; Software