Місцеві бюджети в структурі місцевих фінансових ресурсів - Vakaryuk, Lyudmyla (Наук. вісник Чернівецького університету: Збірник наукових праць, 2010)
Розкриваються характерні риси юридичної природи місцевого самоврядування, аналізуються особливості визначення місцевих бюджетів в сучасному бюджетному законодавстві, з`ясовуються основні підходи до визначення поняття місцевих бюджетів в науковій літературі.
Keywords: місцеве самоврядування; місцеві фінансові ресурси; бюджетне законодавство; бюджетна система; місцевий бюджет