Рекреаційне природокористування на території НПП “Черемоський” - Левицький, Олександр Ігорович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
Тема кваліфікаційної роботи присвячена комплексному дослідженню РТП на території НПП “Черемоський” як природоохоронної, рекреаційної структури Чернівецької області. Проаналізовано природно-ресурсний потенціал парку, рельєф, клімат, ландшафт, біорізноманіття. Розкрито екологічний стан території, антропогенне навантаження та рівень збереженості природних комплексів. Увага приділена оцінці існуючим і перспективним видам туризму, стану туристичної інфраструктури, рівню транспортної доступності та можливості розвитку різних форм відпочинку.
Keywords: НПП “Черемоський”, туризм РТП, екологія, інфраструктура, розвиток.