Органолептичний аналіз харчових продуктів: методичні рекомендації до лабораторних робіт - Воробець, Марія Михайлівна; Sachko, Anastasiia; Сема, Оксана Василівна; Борук, Сергій Дмитрович (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2020)
Методичні рекомендації містять вказівки до лабораторних робіт, запланованих із курсу Органолептичний аналіз харчових продуктів, зокрема подані методики органолептичного аналізу низки харчових продуктів і визначення запахового числа деяких продуктів харчування. Для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання.
Keywords: сенсорний аналіз; органолептичний аналіз; органолептична оцінка