ОРГАНИ МІЖНАРОДНОГО ПРАВОСУДДЯ : НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК - Карвацька, Світлана Богданівна (Технодрук, 2021)
У навчально-методичному посібнику розглядаються основні етапи становлення міжнародного правосуддя, розкриваються принципи організації і діяльності сучасних міжнародних судів. Посібник містить матеріали про основні універсальні та регіональні міжнародні судові установи. Важливою частино посібника є практичні методичні розробки, що дозволяють ознайомитися з сучасною системою міжнародного правосуддя і участю України в міжнародних судових установах. Для здобуття студентами практичних компетенцій пропонується блок із практичних завдань: кейсів, судових справ, тестових завдань з метою перевірки отриманих теоретичних знань. Навчально-методичний посібник призначений для викладачів і студентів юридичних факультетів, які навчаються за спеціальностями «Право» та «Міжнародне право», а також буде корисним для всіх, хто цікавиться питаннями міжнародного правосуддя.