Оцінка інноваційних транспортних технологій в туристичній галузі України. - Ковальський, Богдан Володимирович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Проведено оцінку інноваційних транспортних технологій в туристичній галузі України та перспективи розвитку туризму у післявоєнний час. Кваліфікаційна робота містить результати власних досліджень. Використання ідей, результатів і текстів наукових досліджень інших авторів мають посилання на відповідне джерело.
Keywords: туризм, транспорт. залізничний транспорт; пасажирські перевезення; структура управління; Укрзалізниця.