Оптимізація функціоналу веб-додатку для продажу автомобільних шин - Резнік, Володимир (My University, 2024)
У роботі детально розглянуті етапи опти нового функціоналу веб додатку для продажу автомобільних шин, використовуючи сучасні методи розробки динамічних веб-додатків. Процес розробки додатку відбувався з використанням стеку розробки “MERN”, основною мовою розробки якого є JavaScript. Протягом розробки було спроектовано та розроблено клієнтську частину веб-додатку, адміністративну панель та деякі серверні команди для зручності роботи.
Keywords: JavaScript, веб-додаток, розробка, React