Соціально-економічна статистика: тестові завдання - Чубрей, Олександра; Ячнюк, Марина Олександрівна (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича., 2011)
Запропоноване видання містить тестові завдання, що мають на меті контроль рівня засвоєння теоретичного матеріалу щодо закономірностей соціально-економічних явищ і способів їх аналізу. Для студентів спеціальності «Економічна та соціальна географія» географічних факультетів.