Інноваційна культура населення як основа розвитку технолого-сингулярних регіональних економічних систем - Антохов, Андрій; Клевчік, Леонід (My University, 2022)
Модерні вектори регіонального розвитку в епоху глобальних інноваційних змін вимагають створення технолого-сингулярних регіональних економічних систем, функціональність яких передбачає продукування новітніх технологій та наближає людство до цілі створення штучного інтелекту.
Keywords: мікроекономіка; макроекономіка; менеджмент; управління змінами; самоменеджмент