СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНІ АСПЕКТИ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ ДО РОБОТИ В ОСВІТНІХ ЗАКЛАДАХ ПРИВАТНОГО ТИПУ - Pits / Піц, Iryna / Ірина (Чернівецький національний університет, 2021)
В статті розкрито основні завдання щодо підготовки майбутніх вчителів початкової школи до роботи в закладах приватного типу. Зокрема, охарактеризовано особливості навчання учнів початкових класів у приватних навчлаьних закладах.
SOCIO-PEDAGOGICAL ASPECTS OF TRAINING FUTURE PRIMARY SCHOOL TEACHERS TO WORK IN PRIVATE EDUCATIONAL INSTITUTIONS
Keywords: Підготовка майбутніх вчителів початкової школи, освітні заклади приватного типу