Практичний курс з англійської мови. Домашнє читання: навчальний посібник - Федич, Ганна Дмитрівна; Молочко, Ольга Петрівна (My University, 2020)
Навчальний посібник з аспекту “Домашнє читання” для студентів 2 курсу факультету іноземних мов вміщує в собі як матеріали для читання, так і вправи, які інкорпорують практику навичок з розмовної практики, вимови та письма; вміщує в собі біографію автора роману, на основі якого базуються усі вправи, письмові та усні творчі завдання. Текст роману для опрацювання поділений на розділи, поділ яких супроводжується низкою вправ та питань для усного контролю. Також додаються питання до іспиту.
Keywords: Домашнє читання; навчальний посібник; F. Scott Fitzgerald; The Great Gatsby