Літературний туризм – перспективний напрям туристичної діяльності в м. Чернівці - Паламарчук, Дарія Михайлівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Необхідніcть реалізації інноваційних рішень для забезпечення конкурентоздатноcті туриcтичних підприємcтв в умовах виcокої конкуренції на ринку, обумовлюють актуальніcть теми магістерської роботи «Літературний туризм – перспективний напрям туристичної діяльності в м.Чернівцях». Тема магістерської роботи має практичне значення для задоволення пізнавальних та культурних потреб населення, способом створення нових маршрутів для проведення літературних екскурсій.
Keywords: літературний туризм, літературні екскурсії, тематична екскурсія, туристичний продукт