Формування стратегії менеджменту туристичних послуг України - Костинюк, Тарас Петрович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
В роботі проаналізовано сучасний стан та окреслено загальні тенденденції розвитку ринку туристичних послуг України, обґрунтовано стратегічні орієнтири діяльності учасників ринку з врахуванням зарубіжного досвіду, сформовано стратегію сталого розвитку ринку туристичних послуг України та розкрито механізм її втілення.
Keywords: туристичні послуги, менеджмент, зовнішнє середовище, туристичний потенціал, туристична привабливість, повоєнне відновлення.