Методичні рекомендації до підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта - Іванчук, Марія; Федірчик, Тетяна; Романюк, Світлана; Шевчук, Кристина; Предик, Аліна (My University, 2021)
Методичні рекомендації розроблені у відповідності до ОПП 013 Початкова освіта другого(магістерського) рівня вищої освіти. Методичні рекомендації призначені для надання допомоги студентам- магістрантам, науковим керівникам, рецензентам.
Keywords: кваліфікаційна робота, магістр