Формування мотивації у дітей з ООП як рушійної сили поведінки та процесу учіння - Гордійчук, Оксана (My University, 2023)
Формування мотивації у школярів з ООП до освітнього процесу в умовах інклюзивного навчання – є однією з провідних віх сучасної системи освіти України та європейських країн. Тому важливо кожному вчителеві знайти та підібрати індивідуальний підхід до учня, віднайти методи та прийоми оптимального формування мотивації учнів загалом, а дитини з особливими освітніми потребами, зокрема. Адже саме від цього залежатиме успішність учня як у навчальній так і поведінковій діяльності.
Keywords: мотивації; процес учіння; інклюзія