На перетині епох. Перша світова війна: феноменологія, геополітичні та гуманітарні наслідки, історична пам'ять Міжнародна наукова конференція, присвячена 110-й річниці початку Великої війни 1914-1918 рр. ПРОГРАМА Чернівці, 27-28 вересня 2024 року - Гуйванюк, Микола Романович (На перетині епох. Перша світова війна: феноменологія, геополітичні та гуманітарні наслідки, історична пам'ять Міжнародна наукова конференція, присвячена 110-й річниці початку Великої війни 1914-1918 рр. ПРОГРАМА Чернівці, 27-28 вересня 2024 року, 2024)
На перетині епох. Перша світова війна: феноменологія, геополітичні та гуманітарні наслідки, історична пам'ять Міжнародна наукова конференція, присвячена 110-й річниці початку Великої війни 1914-1918 рр. ПРОГРАМА Чернівці, 27-28 вересня 2024 року
На перетині епох. Перша світова війна: феноменологія, геополітичні та гуманітарні наслідки, історична пам'ять Міжнародна наукова конференція, присвячена 110-й річниці початку Великої війни 1914-1918 рр. ПРОГРАМА Чернівці, 27-28 вересня 2024 року
Keywords: Перша світова війна, Буковина, Галичина