ЗАХИСТ РОСЛИН - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
У навчально-методичному посібнику наводяться відомості про основні хвороби культурних рослин, їх причини та збудників. Охарактеризовано біологічні особливості розвитку фітопатогенних організмів і шкідників. Наведені практичні роботи дозволять встановити основні риси біології розвитку хвороб та шкідників. Структура занять розроблена в напрямку максимально самостійного виконання практичних робіт студентами всіх форм навчання. Для студентів вузів спеціальностей 201 – Агрономія.
Keywords: пестициди; бур'яни; збудники хвороб; шкодочинні організми; форми прояву; цикли розвитку; стадії шкодочинності; інтегровані системи захисту рослин