Інноваційні технології в менеджменті туристичних послуг (на прикладі ТОВ «ДМ Тур сервіс») - Левчак, Назар Русланович (My University, 2024)
В роботі розглянуто теоретико-методичні аспекти впровадження інноваційних технологій у менеджменті туристичних послуг, проведено аналіз ефективності управлінських рішень у туристичній сфері. Досліджено ключові фактори, що впливають на організацію та оптимізацію процесів у туристичних компаніях, обґрунтовано використання сучасних цифрових технологій, таких як CRM-системи, Big Data, мобільні додатки та платформи електронної комерції. Запропоновано рекомендації щодо автоматизації бізнес-процесів, підвищення якості обслуговування клієнтів і зміцнення конкурентних позицій підприємств туристичної індустрії.
Innovative Technologies in Tourism Services Management» (on the example of the Tour Operator DM Tour Service
Keywords: менеджмент туристичних послуг, інноваційні технології, управлінські рішення, цифровізація, оптимізація, конкурентоспроможність