Ненасильницьке спілкування як педагогічний феномен. - Мафтин, Лариса; Запотічна, Христина (My University, 2024)
У статті уточнено суть поняття «ненасильницьке спілкування»; розкрито теоретичні засади педагогічного феномену ненасильницького спілкування; висвітлено компоненти ненасильницького спілкування, що дозволяють вибудовувати конструктивну взаємодію з іншими людьми; обгрунтовано необхідність вивчення й застосування концепції ненасильницького спілкування в освітньому процесі початкової школи.
Keywords: спілкування; ненасильницьке спілкування; конструктивна взаємодія; толерантність; освітній процес; початкова школа