Організація комп'ютерних мереж - Д'яченко, Лілія Іванівна; Д'яченко, Лілія Іванівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Навчально-методичний посібник з лабораторних робіт містить теоретичні матеріали та покрокові завдання, що мають за мету навчити студентів розпізнавати базові структурні елементи мережі, проводити базове налаштування підключення робочих станцій до мережі, розуміти базові принципи ІР адресації та створення підмереж. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями 121 - Інженерія програмного забезпечення, 122 – Комп’ютерні науки та суміжними.
Навчально-методичний посібник з лабораторних робіт містить теоретичні матеріали та покрокові завдання, що мають за мету навчити студентів розпізнавати базові структурні елементи мережі, проводити базове налаштування підключення робочих станцій до мережі, розуміти базові принципи ІР адресації та створення підмереж. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями 121 - Інженерія програмного забезпечення, 122 – Комп’ютерні науки та суміжними.
Keywords: Комп’ютерні науки; комп'ютерні мережі; маршрутизатор; ір-адреса