Управління персоналом : навчально-методичний посібник - Hetmanseva, Nina; Vakaryuk, Lyudmyla (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021)
Навчально-методичний посібник підготовлений викладачами кафедри приватного права Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Він розроблений у відповідності з робочою програмою навчального курсу дисципліни «Управління персоналом» для спеціальності 081 «Право» та є завершеним навчальним виданням, необхідним і достатнім для повного вивчення курсу «Управління персоналом». Навчально-методичний посібник містить по кожній темі курсу контрольні питання для самоперевірки знань здобувачів освіти, практичні завдання, методичні вказівки до вивчення курсу, перелік рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник призначений для проведення практичних занять зі студентами юридичних факультетів з вибіркової дисципліни «Управління персоналом».
Keywords: управління персоналом