Облік і аудит: практикум - Ковальчук, Тетяна; Никифорак, Ірина (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю.Федьковича, 2021)
Практикум для студентів написано відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Облік і аудит» за кредитно-трансферною системою організації навчального процесу. У розрізі передбаченої програмою тематики розроблено зміст питань для обговорення, виробничі ситуації, набір тестових завдань та контрольні питання для самоперевірки знань. Практикум призначено для здобувачів ЗВО економічних спеціальностей галузі знань 07 «Управління і адміністрування» освітнього рівня «Бакалавр» усіх форм навчання. Може бути корисним також для тих, хто бажає самостійно опанувати облік господарської діяльності та аудит фінансової звітності.
Keywords: Облік; аудит