СТРУКТУРИ ДАНИХ ТА АЛГОРИТМИ - Угрин, Дмитро Ілліч; Ушенко, Юрій Олександрович; Ковальчук, Мирослав Любомирович (My University, 2022)
Пропонований підручник присвячено теоретичним та практичним аспектам структур даних та алгоритмів, наведено типові приклади структур даних та алгоритмів. Розглянуто як теоретичні так практичні питання застосування операцій і методів сортування та пошуку даних у різновидах множинних і графічних структурах даних. Наведені методи оцінки складності алгоритмів конструювання та обробки даних при різних прийомах обробки структур даних. Підручник адресовано студентам вищих навчальних закладів спеціальності „Комп’ютерні науки” та викладачам з курсів «Структури даних та алгоритми», «Методи та системи штучного інтелекту», «Проектування інтелектуальних інформаційних систем». З повним тектом навчально-методичного посібника можна ознайомитись у відповідній дисципліні в системі Moodle
Пропонований підручник присвячено теоретичним та практичним аспектам структур даних та алгоритмів, наведено типові приклади структур даних та алгоритмів. Розглянуто як теоретичні так практичні питання застосування операцій і методів сортування та пошуку даних у різновидах множинних і графічних структурах даних. Наведені методи оцінки складності алгоритмів конструювання та обробки даних при різних прийомах обробки структур даних. Підручник адресовано студентам вищих навчальних закладів спеціальності „Комп’ютерні науки” та викладачам з курсів «Структури даних та алгоритми», «Методи та системи штучного інтелекту», «Проектування інтелектуальних інформаційних систем». З повним тектом навчально-методичного посібника можна ознайомитись у відповідній дисципліні в системі Moodle
Keywords: СТРУКТУРИ ДАНИХ ТА АЛГОРИТМИ