Принципи та методи навчання інформатики в закладах освіти - Яцько, О.М. (Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича, 2022)
Лабораторний практикум призначений для студентів, що навчаються за спеціальностями 014.04 «Середня освіта (математика)» та 014.09 «Середня освіта (інформатика)» за другим (магістерським) освітнім рівнем.