Україна у зовнішній політиці Румунії, Польщі та Угорщини: міжнародно-правова складова проблеми - Рогожа, Яна Василівна (ЧНУ, 2021)
This master's thesis is presented for defense in the specialty "International Relations" at the Yuri Fedkovych National University of Chernivtsi.
Keywords: Міжнародні відносини, Україна, Румунія, Польща, Угорщина