ФІНАНСОВИЙ КОНТРОЛЬ ДЕРЖАВИ - Собкова, Наталія Дмитрівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Конспект лекцій підготовлений відповідно до програми вибіркової навчальної дисципліни «Фінансовий контроль держави» з урахуванням вимог кредитно-трансфертної системи організації навчального процесу Для здобувачів освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
Конспект лекцій
Keywords: Державний фінансовий контроль; інститути державного фінансового контролю; внутрішній контроль; аудит ефективності; фінансовий моніторинг; інспектування; державний фінансовий аудит