Силабус навчальної дисципліни "Основи наукових досліджень" - Костащук, Володимир Іванович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2020)
Програма вивчення нормативної навчальної дисципліни “основи наукових досліджень” складена відповідно до державного стандарту підготовки бакалавра спеціальності 242 „Туризм” освітньої програми „Міжнародний туризм”. Вивчення дисципліни дозволить майбутнім фахівцям в галузі туризму оволодіти основними методами збору та опрацювання наукової інформації. При вивченні дисципліна значна увага приділяється використанню методів наукових досліджень в повсякденній міжнародній туристичній діяльності для кращого розуміння становища туристичного підприємства на ринку міжнародних туристичних послуг.
Keywords: Програма вивчення нормативної навчальної дисципліни “основи наукових досліджень” складена відповідно до державного стандарту підготовки бакалавра спеціальності 242 „Туризм” освітньої програми „Міжнародний туризм”.