Формування художньо-естетичної культури молодших школярів на уроках образотворчого мистецтва - Шестобуз, Ольга; Николайчук, Наталія (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
У статті розкрито, що формування художньо-естетичної культури молодших школярів на уроках образотворчого мистецтва відбувається при наявних потребах і бажанні учнів оволодіти засобами образотворчого мистецтва, здійснювати естетичну оцінку навколишньої дійсності та творів образотворчого мистецтва, розвивати та реалізовувати власні творчі здібності, перевтілювати художньо-творчу діяльність.
Keywords: уроки образотворчого мистецтва; художньо-естетична культура; художньо-творча діяльність