Теорія і практика формування франкомовної граматичної компетентності з комп’ютерною підтримкою - Руснак, Д.А. (Чернівці Чернівецький національний університет імені Юрія Федькович, 2017)
Руснак Д.А. Теорія і практика формування франкомовної граматичної компетентності з комп’ютерною підтримкою: Навчально-методичний посібник. - Чернівці, 2017. – 256 с.
Навчально-методичний посібник
У посібнику викладено теоретичні засади розробки концепції формування франкомовної граматичної компетентності з використанням навчальної комп’ютерної програми “Vive le Subjonctif!”. Посібник також містить уроки з навчання граматичної структури Subjonctif! з урахуванням мовленнєвих актів, в яких ця структура вживається. Кожен урок складається з окремих рубрик, які відповідають етапам формування граматичної компетентності у студентів. Адресується студентам, викладачам методики викладання іноземних мов, вчителям французької мови старшої школи, молодим науковцям.
Keywords: французька мова, граматика