Ковалець Л. Тарас Шевченко у просторі своєї лектури: час до 1837 року - Kovalets, Lidija (My University, 2023)
Ковалець Л. Тарас Шевченко у просторі своєї лектури: час до 1837 року // Питання літературознавства. 2023. Вип. 108. C. 69-96.