Розробка андроїд додатку для адаптивного навчання математики в позаурочний час для учнів старшої школи. Сучасні досягнення та перспективи науки та освіти : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції / Міжнародний гуманітарний дослідницький центр (Житомир, 15 листопада 2023 р). Research Europe, 2023. С. 29-32. Науковий керівник – Боднарук С.Б.) - Бойко, Андрій Володимирович (Сучасні досягнення та перспективи науки та освіти : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції / Міжнародний гуманітарний дослідницький центр (Житомир, 15 листопада 2023 р). Research Europe, 2023)
Розробка андроїд додатку для адаптивного навчання математики в позаурочний час для учнів старшої школи.