Методичні рекомендації до лабораторних робіт з курсу "Основи репрографії" - Максимяк, Петро Петрович (My University, 2022)
У даній методичці наведено роботи лабораторного практикуму з курсу «Основи репрографії»
Keywords: Репрографія, електрофотографія, фотографія, діазографія, мікрофільмування, термографія