Нелокальна за часом задача для деякого диференціально-операторного рівняння в просторах типу S та S′ - Боднарук, Світлана Богданівна; Городецький, Василь Васильович; Колісник, Руслана Степанівна; Шевчук, Наталія Михайлівна (My University, 2021)
Встановлено розв'язнiсть нелокальної багатоточкової за часом задачi для еволюцiйного рiвняння з оператором B := (I − ∂2/∂x2+∂4/∂x4)1/4 та початковою функцiєю, яка є елементом простору узагальнених функцiй типу ультрарозподiлiв. Дається аналiтичне зображення розв'язку, дослiджена поведiнка розв'язку при необмеженому зростаннi часової змiнної (стабiлiзацiя розв'язку).
Keywords: Буковинський математичний журнал