Адекватність як абстрактна категорія в податковому праві. - Vdovichena, Lidiia (Право і суспільство., 2014)
У статті автором проаналізовано абстрактний характер принципу адекват ності. Адекватність виступає юридичним інструментом, на основі якого здійс нюється таке правове регулювання податкових відносин в міжнародній сфері, яке забезпечує інтереси як держави, так і платників податків.
Keywords: адекватність податково-правового регулювання; принцип адекватності; принципи права; подвійне оподаткування; міжнародні угоди про подвійне оподаткування