ОСОБЛИВОСТІ ПРОГРАМУВАННЯ ФІЗИЧНОГО НАВАНТАЖЕННЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ЗАСОБАМИ ФІТНЕСУ - Moroz, Olena; Рибак, Артур (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
Сучасний напрям оптимізації фізичного виховання студентської молоді полягає у підвищенні мотивації студентів до занять оздоровчою фізичною культурою та їх відповідальності за власне здоров’я. Важливим кроком у вирішенні цієї проблеми вважається застосування в процесі занять з фізичного виховання зі студентами популярних видів рухової активності, та залучення їх до позанавчальних занять, які можуть проводитися у різних організаційних формах і мати певні переваги, щодо стимулювання активності студентів у досягненні оздоровчої мети [3].