Еколого-економічна оцінка екосистемних послуг лісів (на прикладі філії «Путильського лісового господарства» ДП «Ліси України») - Івонча, Андрій Михайлович (My University, 2024)
Розглянуто основні таксаційні характеристики лісів, що зростають на території філії «Путильське ЛГ». Виокремлено та проаналізовано ключові екосистемні послуги (забезпечувальні, регуляторні, підтримуючі, культурні), що надаються лісами досліджуваного лісгоспу та здійснено їх вартісну оцінку.
Keywords: ліс; екосистемні послуги; Путильське лісове господарство