БЮДЖЕТНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ - Бак, Наталія Андріївна; Грубляк, Оксана Михайлівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Видання містить рекомендовану літературу. Наведено завдання для самостій¬ного опрацювання: підготовка повної ґрунтовної відповіді за переліком питань, наведених до тем навчальної дисципліни; тлума¬чення бюджетних термінів; підготовка наукових повідомлень і аналі¬тичних виступів; обґрунтування власного погляду щодо відповіді на запитання дискусійного характеру; виконання завдань для поглиб¬леного опрацювання навчального матеріалу. Для студентів, які вивчають курс «Бюджетний менеджмент» і прагнуть поліп¬шити власний рівень володіння загальними та фаховими компетентностями фахівця-економіста.
Матеріали для самостійної роботи
Keywords: бюджетний менеджмент; публічні фінанси; бюджетна система; бюджетний процес; бюджетне планування; виконання бюджету; оперативне управління бюджетом; бюджетна звітність