Розвиток фізичних якостей у дівчат- підлітків у секції з волейболу оздоровчої спрямованості. - Федорюк, Яна Валеріївна (My University, 2022)
Встановлено, що збільшення обсягу рухової активності можливе завдяки організації секційних занять оздоровчої спрямованості. Одними із пріоритетних видів рухової для дівчат-підлітків є гра, а її засоби і методи є основними в методиці фізичного виховання. Через це використання засобів волейболу у секціях може сприяти розвитку фізичних якостей дівчат-підлітків. На основі результатів дослідження рівня фізичних якостей дівчатпідлітків під час констатувального педагогічного експерименту та результатів педагогічних спостережень за процесом фізичного виховання розроблено методику оздоровчої спрямованості у секції з волейболу для розвитку фізичних якостей дівчат-підлітків.
Keywords: волейбол, дівчата-підлітки, оздоровча спрямованість, секційні заняття, фізичні якості