Розробка концептуальної моделі за допомогою діаграм мови UML для створення STEM-проєктів у майбутній професійній діяльності студентів інженерно-педагогічних спеціальностей - Деревянчук, О.В. (Підготовка майстра виробничого навчання, викладача професійного навчання до впровадження в освітній процес інноваційних технологій: матеріали VІІ Всеукраїнського науково-методичного семінару (3 листопада 2023 р.) / Глухівський національний педагогічний університет імені Олександра Довженка. Глухів, 2023)
Сучасний освітній процес у закладах вищої освіти передбачає реалізацію різноманітних STEM-проєктів. Вони поєднують природничі науки, технології, інженерію та математику. У навчальному процесі STEM-проєкти використовують для вирішення практичних завдань. Особливістю STEM проектів є технічна спрямованість. Тому доцільно реалізовувати STEM-проєкти для узагальнення та поглиблення знань студентів інженерно-педагогічних спеціальностей.