МАРКЕТИНГ: збірник тестових завдань для підготовки й атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг» - Буднікевич, Ірина Михайлівна; Бурдяк, Олег Мирославович; Вардеванян, Вардан Альбертович; Венгер, Євгеній Іванович; Гавриш, Ірина Іванівна; Гордіца, Тетяна Маноліївна; Зрибнєва, Ірина Павлівна; Кифяк, Олександр Васильович; Крупенна, Інга Анатолівна; Нікульча, Валентин Анатолійович; Романюк, Надія Василівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Видання містить тестові завдання з маркетингу, згруповані за профільними навчальними дисциплінами, які вивчаються в процесі підготовки бакалаврів, складені відповідно до діючої освітньої програми 075 «Маркетинг». Також наведено перелік рекомендованих літературних джерел, які можуть бути корисними при вивченні матеріалів відповідних тем. Для викладачів і студентів щодо проведення поточного контролю рівня знань здобувачів вищої освіти, а також для підготовки до вступу в магістратуру за спеціальністю 075 – Маркетинг.
Навчальний посібник
Keywords: тести; ринок; цифровий маркетинг; індустрія гостинності; туризм; логістика; маркетинг у галузях; маркетингова комунікаційна політика; маркетингова товарна політика; торгівля, ціноутворення; реклама; збут; товар; маркетингові дослідження; маркетинг