Методичне забезпечення професійного саморозвитку майбутніх учителів фізичної культури - Палагнюк, Тарас Васильович; Гуліна, Лариса Василівна; Курнишев, Юрій Альбертович (Молодий вчений, 2018)
У статті розглянуті та проаналізовані деякі проблеми, що відображають зміст науково-методичного забезпечення професійного саморозвитку майбутніх учителів фізичної культури, зокрема: моніторинг рівня розвитку педагогічної культури вчителів; визначення проблеми інноваційної роботи вчителів відповідно до їх можливостей, інтересів і проблемою школи.
Keywords: Вчитель фізичної культури; Професійний саморозвиток; Педагогічні умови професійного саморозвитку