Фінанси підприємств у схемах і таблицях: навч. посібник. - Корбутяк, Аліна Георгіївна; Сокровольська, Наталя Ярославівна; Ковальчук, Наталя Олександрівна; Юрій, Едуард Олександрович; Гаватюк, Людмила Станіславівна (My University, 2021)
Запропонований навчальний посібник − це наукове дослідження теоретичних і практичних основ функціонування фінансів підприємств. У ньому знайшли висвітлення багато проблем, що стосуються розуміння сутності, призначення, необхідності фінансів підприємств в умовах перехідної економіки, методики оцінки фінансових показників. Розрахований на широке коло вітчизняних фахівців, науковців, студентів, аспірантів, викладачів закладів вищої освіти.
Keywords: фінанси підприємств, фінансові ресурси, формування, розподіл, активи, майно, власний та позиковий капітал, основні засоби