Стовбик А. Методика навчання вибіркового модуля “Вебтехнології” у шкільному курсі інформатики // Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (12-14 квітня 2022 р.) Факультет математики та інформатики. – Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022. – С. 85-86. (Науковий керівник – асист. Яцько О.М.) - Стовбик, Анастасія (My University, 2022)
Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (12-14 квітня 2022 р.) Факультет математики та інформатики